Blog Internet Task Force SCA Basic Program Lidmaatschap Aanvragen

Heb jij iemand nodig om je online marketing mee op orde te krijgen?

Internet Marketing Task Force


High Commitment Online Marketing Implementatie Support Group voor Peoples-Professionals, Purpose Messengers en Intuïtieve ondernemers


Locatie:  NMG Tempel, Damzigt 56 De Meern

Wat is het?

Get Your Business Out Of Your Head And Into The World

Doelstelling

De doelstelling van het Internet Marketing Task Force is om intuïtieve ondernemers een bewezen structuur te bieden waarbinnen zijn hun kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing in een concrete en effectieve implementatie weten om te zetten zodanig dat zij de belofte van deze kennis ten gelden kunnen maken en meer mensen bereiken met hun boodschap, dienst of product.


Opzet

Het Internet Marketing Task Force bestaat uit een zeer selecte groep van 'high committed' gelijkgestemde intuïtieve ondernemers die binnen een uitgekiende structuur van verschillende contact,- en implementatie momenten voor kortere of iets minder kortere periode [1 tot max. 6 maanden] bij jouw bedrijf 'aan boord' komt om concrete doelen op het gebied van jouw online presence te realiseren.


Doelgroep

Het Internet Marketing Task Force is bedoeld voor intuïtieve ondernemers, peoples-professionals en purpose messengers die zich reeds vol goede moed op de implementatie van hun online marketing hebben gestort maar tot nu toe steeds bedrogen uitkwamen in het realiseren van 'de gouden bergen' die internetmarketing gurus hadden voorgespiegeld.

No-More-Gurus!


Beloften

De belofte van het programma is dat jij effectief meer mensen in jouw bedrijf, training of service weet te registreren waarbij online marketing een belangrijke maar geen cruciale rol zal spelen. We beloven je een bewezen effectieve mix van online en offline marketing specifiek geschikt voor intuïtieve ondernemers met een transformationele boodschap/product.

Dat is belofte die we garanderen op basis van onze eigen bewezen resultaten in dat domein

https://www.nomoregur.us

 

 

Beschik jij al over een effectieve
online marketing strategie?

 


Stel jezelf dan eens de volgende vragen:


 

 • Haal jij het maximale uit je online marketing strategie?
 • Heb jij het gevoel dat je kansen laat liggen?
 • Wil jij een significante doorbraak in de omzet van jouw bedrijf?

 


Dan is de Internet Marketing Task Force misschien wel iets voor jou!

Wat is het?

De Internet Marketing Task Force is bedoeld voor coaches, trainers en people-professionals die goed zijn in hun vak maar zich overweldigd voelen door alle mogelijkheden van online marketing.

Wat is het probleem?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

De mogelijkheden van de verschillende social media's - zoals Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn - zijn letterlijk eindeloos! Maar hoe hou je die allemaal in in de lucht als je óók nog een bedrijf te runnen hebt? Zou het helpen wanneer je minder tijd hoeft te spenderen aan al je social media profielen?

Dilemma's

Zie dan nog maar in deze overdaad van opties de juiste keuzes te maken. Keuzes in de trant van:

 • Welk online kanaal is het meest geschikt voor mijn business?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik op een consistente wijze deze kanalen up-to-date hou?
 • Is het wel van belang dat ik 24/7 op deze kanalen aanwezig ben?

Allemaal vragen waar geen hapklare antwoorden voor te geven zijn terwijl je dat wel vaak wordt gesuggereerd door de online marketing gurus.

Het IMTF helpt jou bij het formuleren van een passend antwoord op deze en andere vragen omdat iedere onderneming nou eenmaal anders is.

Been There, Done That

Wij weten precies hoe jij je voelt. Ook wij hebben heel wat geld zoek gemaakt bij allerlei online-marketing-guru's die je steeds, met hun peperdure trainingen, gouden bergen beloven. Aan het eind van het liedje waren het vooral die guru's die er met de gouden bergen vandoor gingen! En dat terwijl veel van hun deelnemers zich nog steeds afvragen waarom zij hun online marketing maar niet voor elkaar krijgen.


 

Tijd voor een nieuwe aanpak. Lees snel verder voor een uitgekiend stappen-plan.

 

Prijzen en Programma

#1. Get A Plan

Alles begint met duidelijkheid

Heb jij de doelen en
mijlpalen van jouw business
kristal helder voor ogen? 

 

Missie

Het begrip missie is een term die vaak nogal gemakkelijk in de mond genomen wordt zonder dat men zich werkelijk heeft afgevraagd wat deze term eigenlijk omvat. Om jou alvast een beetje op weg te helpen kan je jezelf de volgende vragen stellen:

 • Wat is in één woord het 'waarde-resultaat' van jouw onderneming?
 • Op welke manier zal deze waarde zich binnen 5 jaar concreet gemanifesteerd hebben?
 • Voor welke doelgroep gaat jouw waarde het grootste verschil maken?

Visie

De invulling van de visie wordt gedefinieerd door de kaders van je missie. De visie is de manier waarop je de missie in de wereld gaat zetten. De visie laat de buitenwereld zien waar jij voor staat door de concrete en zichtbare manier van handelen.

Ontdek hoe je jouw missie kunt realiseren en wat je daarvoor nodig hebt in termen van vaardigheden, competenties, middelen en netwerk.

Strategie

De strategie is de concrete invulling van de visie. Een strategie beschrijft de manier waarop jouw bedrijf zich in de wereld beweegt voor de midden tot lange termijn. Eenmaal neergezet, staat je bedrijf als een huis.

Concreet Plan

Een concreet plan - of tactiek - beschrijft op detailniveau hoe je je jouw strategie gaat veroorzaken. Een tactiek wordt gedefinieerd binnen de kaders van een strategie. Een tactiek is voor de korte en midden lange termijn en heeft geen invloed op de strategie.

 

Lidmaatschap Aanvragen

#2. Get A Team

Een gemotiveerde Support-Group als jouw persoonlijke gids

Doe jij eigenlijk
ook alles liever alleen?

 

Dan zijn je mogelijkheden beperkt en is de kans op het doorbreken van de voorspelbare toekomst van jouw bedrijf minimaal. Nog afgezien van het plezier en de steun die je ervaart in het delen van je succes of het overwinnen van een tegenslag.

Structuur

Het Internet Marketing Task Force is gebaseerd op twee belangrijke peilers. Aan de ene kant krijg je een persoonlijke gids (individueel) en aan de andere kant een gecommitteerde support-group. (collectief)

Persoonlijke gids

Jouw persoonlijke gids is een ervaren gids die - als een loods - bij jouw bedrijf aan boord komt. Die met je meedenkt en jou helpt om allereerst duidelijkheid te scheppen in thema's zoals:

 • Waar jij met je bedrijf naar toe wilt.
 • Wat daarbij de belangrijkste blokkades zijn.
 • Hoe je die blokkades kan overwinnen.
 • Wat je nodig hebt om blokkades in de toekomst voor te blijven.

Aanspreekpunt

De persoonlijke gids is tevens jouw directe aanspreekpunt binnen en buiten de structuur van het programma voor vragen die tijdens jouw deelname in het traject naar voren komen op het moment dat er geen meetings of coachings zijn.

Jouw persoonlijke gids is iemand die inzicht in jou en jouw bedrijf heeft gekregen en die voor je klaar staat om je te helpen als je je voor een praktisch dilemma geplaatst ziet.

Een selecte Support Group

Naast de één op één begeleiding maak je deel uit van een kleine selecte groep van gelijkgestemde intuïtieve ondernemers waarmee je - onder leiding van een begeleider - verder werkt om jouw doelen concreet in de wereld te zetten. De groep houdt jou accountable voor de uitvoering van je plan, inspireert je als je ergens in vastloopt of bevrijdt van het eenzame geploeter waar niemand vrolijk van wordt.


Alleen idioten doen altijd alles alleen en op hun eigen manier [idion = eigen]

 

Prijzen en Programma

#3. Get A Skill

Welke vaardigheden heb jij te ontwikkelen?

Heb je ook genoeg van
nóg meer informatie?

 

Het IMTF is geen training!

Het Internet Marketing Task Force is niet de zoveelste training waar je ondergesneeuwd wordt met duizend en één 'goede ideeën' die een wisse dood sterven in de goede ideeënbus ergens achter in jouw mentale decor...

Leer dus alleen nieuwe vaardigheden die je vaker nodig hebt. Als je eenvoudig kunt leren hoe je zaken in je bedrijf inzet, bespaar je kosten. Doe wat je goed kunt toepassen. Leer ook welke zaken je uiteindelijk beter kunt uitbesteden. Je kunt nu eenmaal niet altijd alles alleen.

Het IMTF is een project

Zodra je je eigen missie weer eens ernstig tegen het licht hebt laten houden in één van de intentionele support-sessies wordt deze missie in een concrete visie en tactiek uitgewerkt in een actieplan. Aan de hand van dat plan ga je zien welke vaardigheid aanscherping verdient. Aan die vaardigheid gaan we werken. Daarbij geldt de volgende stelregel:

Elke vaardigheid die je vaker dan incidenteel nodig hebt, wordt te duur en te inflexibel om steeds uit te besteden en verdient de serieuze overweging om jezelf aan te leren.


Een overzicht van mogelijke te ontwikkelen vaardigheden

Facebook Marketing

 • Advertentie Manager
 • Audiences
 • Retargeting

 

Messenger Marketing

 • Lead Generation
 • Chatbots
 • Campagnes

 

Video Marketing

 • YouTube Marketing
 • Video Opname
 • Video Editing

Content Marketing

 • Marketing Message
 • Bloggen
 • SEO

 

Funnel Marketing

 • Launch Funnel
 • Sales Funnel
 • Survey Funnel

 

Webdesign

 • CRM
 • Photoshop
 • Illustrator
Lidmaatschap Aanvragen

#4. Get Acquainted

Wie zijn wij en waarom zou je onze hulp willen inroepen?

Let op: Deze hele pagina, inclusief de uitwerking van het concept, alle teksten, de hele follow up, formulieren, graphic design en emailmarketing werd binnen 48 uur gerealiseerd. Hoe zou het zijn als jij ook over een dergelijke resultaatgerichte werkwijze beschikt?

Frank Middendorp 1960

StandUpCoach | Oprichter en mede-eigenaar van NoMoreGurus | Expert in Fourth Way Tradition | 2e jaars student Filosofie Universiteit van Antwerpen | Oprichter GOTO11 en Tools4life | Eigenaar Tapeless Studio Amsterdam | Beroepsmuzikant E.Z. Money, The Boxx CBS en Phonogram | Sweelinck Conservatorium Amsterdam.


Zeer veel ervaring in het bouwen en onderhouden van alle diverse websites. Studeerde van 2012 - 2013 als center-ring member in de USA bij Brendon Burchard.


Manisch Creatief met een lichtelijk neiging naar ADHD 3.0 

Coen Tuerlings 1965

Tribal Coach | Oprichter en mede-eigenaar van NoMoreGurus | Expert in krachtvelden en invloed | Oprichter Soundwork en Soundfulness | 26 jaar ervaring in adviseren en ontwikkelen van media producties, CRM systemen, websites en social media oplossingen.


Werkte o.a. als Implementation Coach bij Open Circles. Studeerde professionele marketing bij o.a. Rich Schefren (Strategic Profits, Jay Abraham (the Abraham Group) en Brain Tracy (Brain Tracy International)


Hooggevoelig Onbevangen met een lichtelijk neiging naar HIGHER BLISS 3.0

 

Power is the Velocity
At Which You Intervene

Kracht is de snelheid waarmee je ingrijpt

 

Lidmaatschap Aanvragen

Overzicht van het Programma

De Internet Marketing Task Force Support-Group bestaat uit maximaal 8 personen. Naast spontane ad hoc toevoegingen bestaat het programma uit een aantal vaste onderdelen.


De vaste onderdelen zijn:

Prijzen en mogelijkheden

Kies een abonnement dat het beste bij jouw huidige situatie past


BASIC

€ 1297

1 Maand | € 1297,00 p/m ex. btw

1 maand Lidmaatschap

1 Persoonlijke Gids

1 High Performance Trainingsdag

1 Mastermind Exclusive Meeting

1 Hands On Workshop

Wekelijkse Coachings Call


50% korting op Challenge Training
(t.w.v. 398,50)

Meer info over NMG Curriculum


Vraag nu een geheel vrijblijvend gesprek aan.

Aanvragen

STANDARD

€ 2997

3 Maanden | € 999,00 p/m ex. btw

3 maanden Lidmaatschap

1 Persoonlijke Gids

3 High Performance Trainingsdagen

3 Mastermind Exclusive Meetings

3 Hands On Workshops

Wekelijkse Coachings Call


BONUS

Challenge Training
(t.w.v. 797,00)

Meer info over NMG Curriculum


Vraag nu een geheel vrijblijvend gesprek aan.

Aanvragen

ADVANCED

€ 4997

6 Maanden | € 832,00 p/m ex. btw

6 maanden Lidmaatschap

1 Persoonlijke Gids

6 High Performance Trainingsdagen

6 Mastermind Exclusive Meetings

6 Hands On Workshops

Wekelijkse Coachings Call


BONUS

Challenge Training
(t.w.v. 797,00)


Extra Bonus

Quest Training
(t.w.v. 997,00)


Extra Super Bonus

Mobiele nummer van de coach
(onbetaalbaar)

Meer info over NMG Curriculum


Vraag nu een geheel vrijblijvend gesprek aan.

Aanvragen

Het moment waarop je kiest,
bepaalt je toekomst

Veel Gestelde Vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons op office@nomoregur.us

Q: "Waarom is het zo duur?"

A: Duur is relatief. Wij garanderen een concreet en duurzaam resultaat. Dat is naar onze mening onbetaalbaar. Daarnaast is het programma niet voor mensen die het te duur vinden. Het is bedoeld voor mensen die er op vertrouwen dat 'niets doen' vaak het duurst van allemaal is.

Q: "Wat houdt die garantie in?"

A: Als je lid wordt van het Internet Marketing Task Force krijg je een persoonlijke intake waarin we samen een concrete afspraak maken van de verschillende commitments over en weer. Ons commitment staat op de schouders van jouw commitment. Anders gezegd; als jij onze instructies volledig en op tijd uitvoert (laat uitvoeren of samen uitvoert) garanderen we het afgesproken resultaat. Zo niet, verlengen we gratis je lidmaatschap. Beloofd.

Q: "Wat gebeurt er als ik een gesprek aanvraag?"

A: Een gesprek is een eerste wederzijdse verkenning of het voor jou zinvol is om deel uit te maken van het Internet Marketing Task Force. Bij een positieve eerste indruk word je uitgenodigd voor een gratis informatie sessie in onze trainingslocatie in de Meern. Pas nadien beslis je of je wilt deelnemen en wij of je bij de doelstellingen van de groep past.


 

Iets niet-doen heeft
nog nooit iets nieuws opgeleverd

Gesprek Aanvragen
Close

50% Complete

Aanvraag Intake Gesprek

Internet Marketing Task Force


Upgrade Your Life B.V
Soundwork B.V.

Damzigt 56 | De Meern